Post by omemzarsore on Feb 28, 2022 23:25:39 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tank Stars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tank Stars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות ללא הגבלה פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ Tank Stars 2022 version ▞▞▞
STAR.
הייתה תקופה שאהבתי הפעם. אבל אני לא יודע מה גרם למפתחים לחשוב שלהצבת מודעות בין המשחקים זה רעיון טוב.
זה כיף אבל יש כל כך הרבה מודעות עכשיו, קיבלתי 2 מודעות באמצע משחק בודד.
נהניתי מהמשחק הזה כששיחקתי בו לפני כמה שנים. עכשיו מודעה בכל פעם שזה תורך.
משחק קטן ומהנה. עם זאת, אין מספיק משחק כדי להצדיק הוצאה כדי להסיר את המודעות. יש פרסומות גם בין התור באמצע משחק 😐
משחק בסדר😑
המשחק לא רע בכלל, תמיד אהבתי את קונספט קרב הטנקים. במיוחד האופן שבו למשחק הזה יש לטילי טנקים שונים השפעות שונות מספקת להפליא. עם זאת, ספאם הפרסומות הוא נורא. אני בקושי יכול להתמודד עם מודעה אחרי כל קרב. אבל מודעה אחרי כל רצף תקיפה מתנתקת וחמדנית בטירוף. זה הרס לי לגמרי את החוויה. אני מצטער אבל אני צריך להסיר את ההתקנה.
הרבה באגים במשחק הזה, כמו גם שהוא מאפשר לחלק מהאפליקציות לא לעבוד כמו שצריך או לתת להם להפסיק לעבוד. ואחרי זמן מה זה נתן לטלפון שלי להיתקע לגמרי. אז תקן את הבעיות האלה בהקדם האפשרי...
הייתה לי דעה מצוינת על המשחק הזה עוד בשנת 2019 כשהורדתי אותו ושיחקתי בו בפעם הראשונה, אבל עכשיו המשחק הזה מציג פרסומות גם כשאתה באמצע מריבה וכשאתה באמת רוצה לשחק במודעה כדי לקבל פרס נוסף הוא קורס. , נתתי לו 5 כוכבים אז אבל עכשיו אני נותן לו רק 3
הכי קייפי בעולםםםם
יותר מדי מודעות
עשה אופציה ל-3 מול 3 במכפיל
ממ
Bluetooth Earbuds 5.0 Bass True Wireless Headphones, Sports Wireless Earbuds Stereo Earphones, Built-in Microphone for iPhone, Samsung, Android Phone.
זהו משחק טנקים ממש מהנה למי שאוהב אקשן, אינטנסיביות ופיצוצים!
מפונק עם פרסומות....גם בין המשחקים....מעצבן מדי....אחרת זה משחק טוב
Tank Stars ארקייד epvn
, iPhone. Anti-Ban. done Enabled. Download. error Download Not Required ... פּלַטפוֹרמָה. ANDROID, IOS ... TANK STARS. DEPORTES. Colour Adventure.
Tank Stars Arked vqj
Tank Stars Trò chơi điện tử igby
המשחק עצמו נחמד אבל יש יותר מדי פרסומות!
יותר מדי פרסומות כפויות. לא יכול לעשות שום דבר כולל לשנות הגדרות מבלי לראות מודעה.
Tank Stars APK - Latest version 1.6.2 for Android devices - בחר נשק נכון וזווית מדויקת כדי לירות ולנצח בקרב הטנקים!
768kHz/32Bit HIDIZS S9 Balanced and Single-Ended Mini ...
המשחק הזה מדהים ומדהים אבל יש הרבה פרסומות ארור
סביר
משחק מעניין אבל פרסומות קבועות הורסים את החוויה. או לעשות תמריצים ושדרוגים של מודעות רק כמו משחקים אחרים או פשוט ללכת לשלם כדי לשחק. הגרסה החינמית הזו כפי שהיא, לא שווה את זה.
Tank Stars - Playgendary - AppStage - הבמה לאפליקציות בישראל
גֵנֵרָטוֹר מטבעות ו אבני חן כדי TANK STARS 【Hack חינם】
יותר מדי הפרעות מסחריות במהלך משחק
רוצח זמן מהנה אבל יש יותר מדי מודעות. המחשבים קצת קשים מדי והקרב הראשון שלי הפסדתי. אין תלונות אחרות
לא אכפת לי לתת למפתחים פרסומות שתומכות במשחק שלהם, אבל כשהמשחק הופך לכוכבי פרסומות עם ירייה אחת שיורה כל אדם שמשחק לפני שנחזור לפרסומות, זה הפך לשום דבר מלבד פרסומות, לא משחק.
האפליקציה ממשיכה לסגור עליי ואני לא אוהב את זה אבל בסך הכל זה משחק טוב
המשחק הזה הוא הגרוע ביותר אל תשחק בו אבל אני ממליץ לשחק במירוצי Sup מרובי משתתפים. הוא מבוסס על נהיגה והוא דו מימדי יש לך nitro chest ועוד. והכי חשוב שאין מודעה בודדת 🙂 רק אחרי המרוצים וזה עדיין שווה את זה כי אתה מקבל פרס.
זה משחק פשוט נחמד אבל אתה צריך לראות תוספות ארוכות עבור כל כפתור שאתה לוחץ עליו!
פעם נהנתי מהמשחק הזה, אבל הבוקר, במהלך קרב אחד, (בסביבות 60 שניות), המשחק הופסק 4 פעמים על ידי פרסומות. זה לא מקובל. אל תבזבז את זמנך עם משחק שהוא כמעט לא יותר מפרסומות.
דנדך
המשחק טוב מאוד, אבל הוא נתקע לאחר משחק של יותר מ-15 דקות ומסך הטלפון שלך מפסיק לעבוד.
יש הרבה פרסומות וזה יופיע באמצע המשחק.
אני חושב שאתה רוצה לשפר את המשחק שלך אם אין אינטרנט כאשר אני ארכוש החזה לא יהיה פתוח אבל היהלום שלי אובד
Ball Blast Arcade nuje
משחק דפוק לגמרי
חרא משחק אי אפשר לעשות כלום כי הכול בלתי נראה ולא רואים מה איפה
המשחק טוב אבל כל כך הרבה פרסומות ומצחיק לנסות לצפות בפרסומות בשביל פרסים לא תמיד עובד
יש לו Way ואני מתכוון להרבה יותר מדי פרסומות, זה כל כך מעצבן תן לי לשחק בשקט