Post by omemzarsore on Feb 28, 2022 23:49:39 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ University Empire Tycoon -Idle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ University Empire Tycoon -Idle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha fazla altın ▞▞▞
▞▞▞ University Empire Tycoon -Idle 2022 version ▞▞▞
Öğrencilerin eğlencesi bir aradaydı ama yapımcılar iyi hata düzeltildi türkçe dilden okunmalı
Nice oyun be ya başarılarının devamını Türkçe destekte olsa numara beş yıldız olcakta zaten öyle.
Mimarlık, mühendislik, tıp gibi daha fazla bölüm koymalı, kütüphane ve yurtları da güncellemeli. Beklerken daha fazla bahçe ve diğer mini oyunlar koyun. Odaları temizlemek, tamir etmek veya bunun gibi küçük oyunlar. Kulüplerin açılması da güzel. Hata düzeltme? Hayır. Hala aynı.Bazı sınıfları güncellediğinizde çökecek ve hareket etmeyecektir. Hocanın seviyesini yükselttiğimizde her bölümün öğrenme limitini de arttırabilmeliyiz.
Türkçe dil gelse ve zamanları azaltsalar 5 yıldız veririm
Bence cok guzele benziyo daha fazla yüklenmedi ama ben asiri guzel dusunuyorum ins oyledir
Oyun sürekli çöküyor. Oynayıp oynamadığı ve ne kadar süreyle oynandığı bir kumardır.
Güzel oyun, keşke 360 derece dönebilse. Ve en azından iki inşaat işçisine bu kadar uzun süre beklemek veya elmas kullanmak yerine ayrıcalık tanındı. Genel olarak, onu seviyorum!
Çok iyi ama bir sonraki üniversite için ne kadar beklemelisin
Harika bir oyun ama sadece 1 ücretsiz kurucu ile gerçekten yavaş.
Şimdiye kadar iyiydi, ama son zamanlarda ne zaman gümüş jetonlarla kelle avcısını almaya çalışsam (yeterince fazlasına sahibim) bu beni dükkanın mücevher bölümüne götürüyor ve yeni öğretmenler alamıyorum, bu yüzden bu düşük puanı ver
oyun yeni çıktı ama çooook güzel
Oyun eğlencelidir. Çok fazla zaman ve çaba gerektirmeyen, sadece eğlence amaçlı bir oyundan hoşlanıyorsanız. Bunu oynayabilirsin! Aynı zamanda iş açısından da eğitici ve dikkate alınması gerekenler. Oyun basit. Her gün 10 dakika ile 15 dakika arası oynuyorum. Sadece inşaatların/yükseltmelerin bitmesini bekliyorum ve sonra tekrar oynuyorum.
Yakında bazı güncellemeler olacak mı? Hepsi bir süredir maksimuma çıktı ...
University Empire Tycoon -Idle Simulasi wssv
bir yerden sonrak çok yavaşlıyor
Neden oyunu bir süreliğine oynadığınızda ve öğrenciler eve gittiklerinde bir daha geri dönmüyorlar?
Bu iyi bir oyun. Daha fazla inşaatçının kilidini açmak için ödeme yapmadığınız sürece, aynı anda birden fazla şey inşa edememeniz utanç verici
Bu bir oyun değil, bir bekleme simülatörü. Tüm "oyun" bir düğmeye dokunup telefonunuzun iki gün sonra bittiğini söylemesini bekliyor, durulayın, tekrarlayın. Yönetim yönü olamayacak kadar basit ve gerçek para fiyatları fahiş. Bu eğlenceli görünüyorsa, oyun oynamak için kullandığınız her şeye gitmenizi ve bulabileceğiniz en büyük şeyi yüklemenizi, silip tekrar yapmanızı şiddetle tavsiye ederim. Burada bulacağınız tüm "oyun" hakkında
Sadece inşaat ve araştırma süresini azaltın. VEYA zamanı hızlandırmak için bir seçenek ekleyin.
oyun biraz zor oy yönlü bir puan kırım
University Empire Tycoon -Idle Simulasi dzod
Son güncellemeden beri oyunu oynayabilmek için Play Store'a girmem gerekiyor çünkü Play Store'a girmedikçe gerçek telefonumda görünmek istemiyor. her zaman sadece oyun oynamak için
Master Kena 3D Pembunuh Pisau Laga avtl
Bu çok bozuldu. Bozuldu çünkü 0 param var ve beni katılmaya zorluyor AMA İÇİNDE OLMAK İÇİN PARA HARCAMAYA İHTİYACIM VAR VE HİÇBİRİM YOK!! Ayrıca beni zorluyor, bu yüzden başka hiçbir şeye tıklayamıyorum. Ve zaman durdu, bu yüzden para bile alamam! Lütfen bunu düzeltin!
Yarışmaya girmeme izin vermiyor. Param var ama düğmeyi yeşile çevirmeyeceğim. Lütfen düzelt. Hâlâ DÜZELTİLMEDİ
Harika bir oyun, profesörler toplantı odasını gerçekten kullansaydı iyi olurdu. Ayrıca dil bölümünü de eklemelisiniz. 1 teorik derslik özel sınıfı: Yabancı dil odası, Hesaplamalı dil odası, hat ve yaratıcı yazı odası.
Oynaması çok eğlenceli ama para kazanmak çok zaman alıyor
Yarışmaları geçemez. Yarışmacı seçmeme izin veriyor ama param olmasına rağmen giriş ücretini ödememe izin vermiyor.
ETKİNLİK yine düzgün çalışmıyor.. görevleri yenmek için farklı branşlar seçmeme izin vermiyor. Lütfen düzelt. Düzeltildiğinde puanımı değiştireceğim.
Çöp öğreticisi paramı silmeye devam ediyor ve oyun beni bir öğrenciyi paraya mal olan bir yarışmaya kaydettirmeye zorluyor, AMA TÜM PARAMI ALMIŞTINIZ. Kelimenin tam anlamıyla artık ilerleyemiyorum.
Bir sonraki güncellemede daha fazla departman umuduyla. Ve lütfen binaların rengini düzenlememize ve bölüm adlarını düzenlememize izin verin. Teşekkür ederim. ❤️
Cadılar Bayramı güncellemesinden sonra oyun daha buggy oldu. Sürekli takılıyor, binaları yükseltemiyor. Lütfen düzelt. Hatalar giderildikten sonra puanımı değiştireceğim
Harika tasarım ve harika zaman öldürücü. Keşke & Araştırma. Bu iki şey dışında harika.
University Empire Tycoon -Idle سیمولیشن lagf
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. Ulaşılması gereken pek çok hedef var ve sizi bekletiyor ve bunları başarmak için heveslisiniz
Oyunun tadını çıkarın, ancak bir şeyler inşa etmek çok uzun sürüyor ve ilginizi kaybetmenize neden oluyor.
Mezun sistemi, özellikle kitap fuarları gibi yarışmalar ve özel etkinlikler söz konusu olduğunda, tamamen bozulur.
Eğlenceli ve oynaması kolay! Benimki neredeyse 200 ve üzeriyse, öğrencilere 50 özellik atamayı öğrenebilir miyim? Müfredat dışı görevim bundan dolayı ilerlemiyor. Umarım onları değiştirebilirsin. İyi oyun. Aynen böyle devam!
Oynamak için harika boşta oyun. İki nedenden dolayı 5 yıldız vermedim, birincisi diğer bölümlere sahip olduğunuzda, hiçbir öğrencinin beşeri bilimler bilgi puanının iyi olmadığı gibi, 400'den fazla öğrenci alamıyorum. İkincisi, kazanacak gibi görünmüyorum. artık yarışmalar ve nedenini araştırmaya çalışıyorum ama cevabı bulamıyorum, Oyunda biraz daha fazla ipucu veya başka bir şey olsaydı yardımcı olurdu. Her bölümü/binayı maksimuma çıkardım ve sadece profesörleri yükseltiyorum. Şu anda tüm profesörler 700
Yendim diyebileceğim eğlenceli bir oyun. Daha fazla departman eklemeleri gerekiyor. Öğrencilerim 400 not alıyor ama ben asla bir yarışma kazanamam. 🤷🏾♀️ Kaldırma
Genel olarak harika bir oyun, yapım süreleri çok uzun. Ne zaman bir şey inşa etsen, tekrar oynamak için 8 saat beklemen gerekiyor ve sonunda bu seni yıpratacak. Oyunun güzel grafikleri, fikirleri ve genel hissi için 4 yıldız!
Oldukça iyi bir oyun...çoğunlukla ve bazı sorunlar düzeltildi.Bununla birlikte, ele alınması gereken birkaç şey var, yeni binalar yaratmanın dereceleri olumsuz etkileyerek işe yaramaz hale getirmesi. Genel ders notuna eklemeli, ancak aslında onları yarıya indirmelidirler. Diğer bir şey ise, minimum not kaydırıcısının hiçbir şey yapmamasıdır. 300'ün üzerinde var ama notlar sadece 200'ün biraz üzerinde çıkıyor. Diğer tek seçenek, yeni binaların notları daha da kötüleştirmesi.
Oyunu ve konsepti seviyorum ve başarılması gereken çok fazla bina ve yükseltme var. Ancak, bekleme süreleri çok uzun, özellikle bir oda için bitirmek yaklaşık 8 saat süren ve henüz maksimum seviyeye ulaşmayan ve buna bağlı olarak sadece 1 inşaat ekibinin çok uzun olduğunu düşünüyorum.
Yani... inşaat için beklemek zorundayız ve para depolama alanı sınırlı. Müsabakalar da geliştirilebilir çünkü artık kazanamıyorum. Ama en azından bir okul yapıp etrafta dolaşan küçük insanlar görebilirim 😅😅
Üniversite öğrencilerinin üniversite öğrencisi olması gereken üniversite öğrencilerindir.